Grangärdeträffen 2012

Nästan 700 löpare under två dagar sprang årets upplaga av Grangärdeträffen. Medeldistans på lördagen den 18 augusti och Långdistans på söndagen där löparna fick känna på den bitvis tuffa terrängen söder om Låsberget.

Med färska meriter i form av medaljer från Junior-VM infriade Frida Sandberg, Säterbygdens OK favoritskapet i D21 och vann klassen med 31 sekunder tillgodo på tvåan Lisa Risby, OK Kåre. Lisa tog revansch på söndagen och tog segern i samma klass med en marginal på 3 minuter 39 sekunder.

H21 klassen med 12 anmälda löpare på lördagen vanns av Johan Israelsson, Stora Tuna OK. Klubbkamraten Erik Blomgren vann långdistansen före Mattias Mårts, även han från Stora Tuna OK.

Specialbevakning i HD14 och HD16 var det på söndagen i och med att tävlingen ingick i Dalacupen 2012. Segrarna i dessa klasser ses på bilden ovan fr v Oskar Sandberg, Säterbygden (H16), Isac vonKrusenstierna, OK Kåre (H14), Jonna Jungåker (D14) och Erica Edman (D16) båda från Korsnäs IF.