Verksamhetsberättelse 2007

Verksamhetsberättelse 2007

 

Tävlingssäsongen från april – oktober gav klubben ett DM Silver i klass D65 för Irma Bjärud då IFK Mora arrangerade Natt DM den 31 augusti. Vid DM Stafetten i Stora Tuna OK:s regi ingick Tryggve Ottosson i bronslaget i klass H150 tillsammans med Per Winterås och Hans Andersson.

 

Under sommarmånaderna pågick det populära motionsarrangemanget Naturpasset i terrängen mellan Nyhammar och Saxhyttan. Totalt såldes 68 paket under perioden där några av deltagarna belönades med trisslotter plus chans på stugvecka vid Idre Fjäll.

  

Håkan berättade efter målgång att han bommat max 20 sekunder under hela loppet och han var mer än nöjd med Rolf Bjäruds bana. Ett 60-tal Tjeckiska juniorer med ledare satte lite extra internationell färg på årets tävling.

 

Vi hade även denna gång tur med vädret och målområdet strålade i sol hela dagen. I ungdomsklasserna HD14 och HD16 utkämpades en deltävling i den så kallade DD Cupen och vi kan även glädja oss åt ett fint reportage i Dala Demokraten med stort utrymme för bilder och text dagen efter tävlingen.

 

Ett annat av våra arrangemang, VB-Serien den 22 maj, fick även den en fin uppföljning i lokalpressen. Den här gången var det Nya Ludvika Tidning som gjorde ett mycket fint reportage från tävlingen, som arrangerades i Karlsänget. VB-Serien samlade 65 ungdomar plus några vuxna som sprang på Stig Sundins banor. Den här dagen var för övrigt en heldag för många i arrangörsstaben då nära 100 löpare deltog i den alltmer populära Dala Veteran OL på förmiddagen i delvis samma tävlingsområde.